Kayseri'de, kuklalara olan sevgisi çocukluk döneminde başlayan ve zamanla bu alanda kendini geliştiren "Gepetto" lakaplı tornacı Adem Ocaktan, yaptığı kuklalarıyla düzenlediği gösterilerle çocukları eğlendirmeye devam ediyor.

ADEM OCAKTAN DİYARBAKIR’DA ÇOCUKLARI EĞLENDİRDİ
Geçtiğimiz günlerde merkez Sur ilçesine gelen kukla sanatçısı Adem Ocaktan yeni yaptığı kukla kıyafetiyle adeta vatandaşların beğenisi topladı. Bir alışveriş sepetinin üzerinde havada asılı halde giderek bir kostüm düzenledi. Gazi Caddesinde kostümüyle dolaşan Adem Ocaktan’ın gösterisi çocuklar tarafından çok beğenildi. Ocaktan, alışveriş sepetinin üzerinde adeta süper kahraman gibi asılı halde kalarak tur attı. Sadece çocuklar değil çevredeki vatandaşlarda ellerini ceplerine atarak o anları kaydetti. 

Diyarbakır’da ilginç bina! Alt katında muayene üst katında ders çalışılıyor Diyarbakır’da ilginç bina! Alt katında muayene üst katında ders çalışılıyor

YOTUBE’DE 2 BUÇUK MİLYAR İZLENME ALDI
Adem Ocaktan yıllar öncede Diyarbakır’a kukla gösterisi için gelmişti. Yine tarihi yerlerde düzenlediği kostümüyle adeta herkesi büyülemişti. Yeteneksizsiniz yarışmasında herkes tarafından tanınan Adem Ocaktan yaptığı kukla gösterisi ile binlerce beğeni toplamıştı. Adem Ocaktan yarışmada birinci olamasa da severek yaptığı işinden vazgeçmeyerek sosyal medyada 3 milyon abone ve toplamda 2 buçuk milyar görüntülenme alarak rekor kırmaya devam ediyor.

Muhabir: Abdullah AKYOL