Diyarbakır’ın Bismil İlçesine bağlı Salat Mahallesinde bulunan ve sekiz yıllık kayyum döneminde kaderine terk edildiği belirtilen üç parkta bakım ve onarım için çalışma başlatıldı. Bakımsızlıktan tahrip olan parkın bakımı için Bismil Belediyesi Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü çalışma başlattı. Çalışmaları yerinde inceleyen Bismil Belediye Eş başkanı Mizgin Ekin, buradan birim amirlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından Mahalle sakinleriyle kahvede bir araya gelen Ekin, vatandaşların sorunlarını dinleyerek görüş alış verişinde bulundu.

Rojin'in telefon şifresi neden uzundu? Baba Kabaiş açıkladı Rojin'in telefon şifresi neden uzundu? Baba Kabaiş açıkladı

MAHALLE SAKİNLERİ BELEDİYEYE TEŞEKKÜR ETTİ
Yapılan çalışmalardan memnuniyetini dile getiren Mahalle sakinleri, kayyım dönemi boyunca mahallemize hizmet anlamında uğrayan hiç kimsenin olmadığını söyledi. Mahalle meydanında yapılan parkın önemine değinen mahalle sakinleri, parklarda hiçbir bakım yapılmadığı için zamanla tahrip olduğunu ve kayyım döneminde yetkililere defalarca ilettikleri halde ilgilenen olmadığını açıkladı.  

Yapılan çalışmadan dolayı Belediye Eş Başkanı Mizgin Ekin’e teşekkür eden mahalle sakinleri özledikleri hizmetle buluşmanın memnuniyetini belirtti.

Kaynak: Bülten