Diyarbekirspor’da devre arası kadroya iki futbolcu daha eklenirken kulübün ikinci yarıda çıkış yapması bekleniyor. Tuzlaspor’dan Halef Keklik ve Seçkin Batuhan Fırıncı’yı kiralayarak kadrosuna katan Diyarbekirspor’da iki oyuncunun sakatlığı da üzücü bir gelişme olarak kaydedildi.

Adıyaman karşılaşması öncesinde deneyimli oyuncu İsmail Konuk ve Tolga Kalender sakatlandı, 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan kulüp ligin ilk yarısına 26 puan ile 9.sırada girdi. Diyarbekirspor yaptığı takviyeler ile ne kadar çıkış yapmak istese de deneyimli oyuncu İsmail Konuk’un sakatlığı kulübü etkiledi. Adıyaman FK karşılaşmasında başarılı bir sonuç alması beklenen Diyarbekirspor’da hedef ikinci yarıda üst sıralara çıkarak şampiyonluk için adımlar atmak.

ADIYAMAN KÜME DÜŞME POTASINDA

Diyarbekirspor bu hafta sonu sahasında ağırlayacağı Adıyaman FK karşılaşması hazırlıklarını sürdürürken üç puan alma peşinde olacak. Adıyaman FK küme düşme potasında oynamakta. Karşılaşma saat 14.00’da Diyarbakır Stadı’nda oynanacak.

DİYARBEKİRSPOR’DAN AYRILANLAR

Ligin devre arasında giden ve gelenlerin olduğu kulüpte bu zamana kadar dört futbolcu ile yollar ayrıldı. Ozan Papaker, İsa Baltacı, Ömer Akar ve Bünyamin Balat Diyarbekirspor’a veda eden isimler arasında yer aldılar. Bu futbolcularla sözleşmeler karşılıklı feshedildi.

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan Güler