Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları 18'inci gününe girdi. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, Ankara Jandarma Genel Komutanlığı'ndan gelen özel bir ekibin yaptığı arama çalışmalarında küçük kızdan halen bir iz yok. Jandarma timlerinden oluşan özel ekibin dün derede hassas burun köpeklerinin de katılımıyla geç saatlere kadar yaptığı çalışmalarda Narin'e ait bir emareye ulaşılmadı. Narin'i arama çalışmaları kapsamında, bir İnsansız Hava Aracı (İHA) yaklaşık 2 saat boyunca bölgeyi havadan görüntüledi.

Diyarbakır Bağlar Narin Güran Arama Çalışması

Öte yandan Sabah Gazetesi, Narin'in DNA'sının çıktığı aracı ilk kez görüntüledi. Narin'e ait DNA örneklerinin çıktığı amca Salim Güran'ın aracının ön koltuğu sökülerek, detaylı incelenmesi amacıyla Van'da bulunan jandarma kriminal laboratuarına götürülmüştü.

Diyarbakır’da hazineye ait 9 tarla kiraya verilecek! Diyarbakır’da hazineye ait 9 tarla kiraya verilecek!

Diyarbakır'da, kaybolduğu 21 Ağustos'tan beri haber alınamayan 8 yaşındaki Narin'in DNA'sının bulunduğu arabanın fotoğrafı ortaya çıktı. İşte o araç

Kaynak: Haber Merkezi