KOÇ BURCU
Koç burçları, bugün plan, program yapma günü ilan edebilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirebilmek adına adımlar atacağınız bugün, ticari girişimler konusunda size destek sağlayabilir. Yapacağınız kısa yolculuklar, seyahatler ufkunuzun genişlemesini sağlayacak. Bugün öfke yönetimine dikkat etmelisiniz, sinirlerinizin zayıfladığını ve tepkilerinizin kontrolsüzlüğü iletişim konusunda yanlış anlaşılmalara sebep olabilir.

Bir ilişkinin bittiğini gösteren 5 önemli işaret! Bir ilişkinin bittiğini gösteren 5 önemli işaret!

BOĞA BURCU
Boğa burçları, bugün arkadaşlarınızla beraber olmak, onlar ile konuşup plan program oluşturmak isteyebilirsiniz. Finansal konular, maddi alacak verecek, harcamalar konusunda abartılı yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Başkalarından değer görme isteğiniz yüksek olacak. Arkadaşlarınızı size yaklaşımları ve verdiği değeri ölçümlemek isteyebilirsiniz.

İKİZLER BURCU
İkizler, bugün yaptığınız işe ile görünür olmak ve işinizin sorumluluklarını yerine getirmek adına hareket edeceksiniz. Kariyer hayatınızda yön vermek istediğiniz şeylere odaklanıp işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aile büyüklerinizin sağlığı ile ilgili konular gündeminizde olabilir.

YENGEÇ BURCU
Yengeçler, bugün eğitimler, seyahatler konusu gündeminizde olacak. Diğer insanlar ile aranızda mesafe koyabilir ve uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Kariyer hayatınızda otorite figürleri ile aranızda bazı gerilimler meydana gelebilir. Sağlığınızla ilgili konular gündeminizde olabilir. Yaşanabilecek küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

ASLAN BURCU
Aslanlar, bugün duygusal açıdan kendinizi yalnızlaşmış hissedebilirsiniz. Etrafınızdaki kalabalıkların sizi anlamadığını hissedebilirsiniz. Ticari konular, eğitim konuları, yurt dışı ile ilgili başvuru süreçlerinde aksamalar meydana gelebilir. Evrak kayıplarına karşı daha özenli olmalısınız.
 

BAŞAK BURCU
Başak burçları, bugün ortaklarınız ile aranızda anlaşmazlıklar meydana gelebilir. İşinizi kusursuz bir şekilde yapmaya çalışırken, diğerlerinin özensiz davranışları karşısında sakin kalmakta güçlük çekebilirsiniz.

TERAZİ BURCU
Terazi burçları, bugün çalışma hayatınız, beraber çalıştığınız insanlar ile ilgili konusunda sizi şaşırtacak gelişmeler meydana gelebilir. Adalet konusunda ve ticari usuller konusunda öğreneceğiniz konular insanlara olan güveninizi zedeleyebilir.

AKREP BURCU
Akrep burçları, bugün aşk hayatınızda duygularınızı ön plana çıkarmak ve abartılı yaşamak isteyebilirsiniz. Anlaşılmak, hissedilmek ve yoğun duygu paylaşımı yapmak istediğiniz partnerinizin kayıtsız kalışı ilişki motivasyonunuzu olumsuz etkileyebilir.

YAY BURCU
Yaylar, bugün aile içindeki sorumluluklarınız, ev düzeninizle ilgili konular gündeminizde olabilir. Ortaklarınız ve beraber çalıştığınız insanlar ile yeni fikirler ve yeni projeler gerçekleştirebilirsiniz.

OĞLAK BURCU
Oğlak burçları, bugün yakın çevrenizdeki insanlar ile bir araya gelebilir, kısa seyahatler gerçekleştirebilirsiniz. Çalışma hayatınızla ilgili iletişim yoğunluğunuz devam ederken, aldığınız yeni sorumluluklar ve sağlık konuları gündeminizde olacak.

KOVA BURCU
Kova burcu, bugün maddi kaynak yönetimi ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Çocuklar, aşk hayatınız, hobileriniz ile ilgili abartılı harcamalar yapmak isteyebilirsiniz. İletişim konusunda acımasız bir tavır takınabilir ve etrafınızdaki insanlar ile diyaloglarınızı bozabilirsiniz. Bugün özellikle iletişim konusunda daha dikkatli olmanız gerekebilir.

BALIK BURCU
Balıklar, bugün kişisel bakımınız, kendinizle ilgili konular gündeminizde olacak. Çok fazla konuşmanız gereken konular olabilir. İletişim yoğunluğunun çok fazla yaşanacağı ev içinde ufak kazalara dikkat edilmesi gereken bir gün sizi bekliyor.

Kaynak: Haber Merkezi