• USD 32,66
  • EUR 35,56
  • ALTIN 2.506,82
  • BİST100 10.852
  • BTC 56.800

Toz Haberleri

toz haberleri ve güncel toz gelişmeleri, toz ile ilgili tüm video, toz fotoğrafları ve toz haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


YAŞAM

Bitlis’in Tatvan ilçesine bağlı Kıyıdüzü köyünde hem zorlu hem tozlu yolculuk Nemrut Dağı’na doğru başladı.

DİYARBAKIR

Meteoroloji yeni haftayla birlikte uyarılarını yapmaya devam ediyor, uzmanlardan da çağrılar geliyor.

GÜNCEL

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde asfalt serimi yapılmayan yol sebebiyle vatandaşlar lastik yakarak yolu trafiğe kapattı.

YAŞAM

Meteoroloji uyarılarını yaptı çöl tozları Afrika üzerinden gelerek Hakkari'den giriş yaptı. Yüksekova'da oldukça hissedildi.

Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü, Diyarbakır dahil Bingöl Elazığ Tunceli için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Diyarbakır Batman Mardin Urfa dahil Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu illeri için uyarı geldi, meteoroloji uzmanı duyurdu.

Meteoroloji uyardı Diyarbakır Valiliği duyurdu. Akşam saatlerinden itibaren Afrika ve Suriye üzerinden gelmeye başlayacak.

Meteoroloji hava durumuna dair raporlar yayınlamaya devam ederken Diyarbakır'a çamur yağışı uyarıları geldi. Peki ne zaman geliyor?

YAŞAM

Diyarbakır Batman Mardin Urfa'ya Cumartesi uyarısı geldi, etkisini hissettireceği duyuruldu. İşte Cumartesi beklenen hava durumu...

YAŞAM

Diyarbakır, Urfa, Batman ve Mardin’i de etkisi altına alan toz taşınımına ilişkin Dr. Fulya Uluorman’dan uyarılar geldi.

DİYARBAKIR

Meteoroloji hava tahminlerini yayınlamaya devam ederken kaynaklardan da açıklamalar gelmeye devam ediyor.

GÜNCEL

Afrika’dan gelen toz taşınımı için Bursa Valiliğinden uyarı geldi, görüş mesafesi düştü şehirdeki arabalar toza büründü.

GÜNCEL

Meteoroloji uyarılarını yaptı, Afrika'dan Akdeniz üzeri toz taşınımı gelirken sağanak yağışlar da etkisini sürdürmeye devam edecek. İşte detaylar...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Mardin Urfa Antep dikkat! Meteoroloji uzmanı uyarılarını yaptı bugün yaşanacak dedi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır içinde beklenmekte olan Suriye ve Irak üzerinden gelecek toz taşınımı için uzman isimden uyarılar geldi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da da beklenmekte olan toz girişi için uyarılar yapıldı, bugün yaşanacak hava durumu için de açıklamalra geldi. İşte detayları...

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da Pazartesiden itibaren bahar kendini hissettirmeye başlayacakken uzmanlarda yurt geneli için uyarılarını yineliyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakırlılar hava durumunu merak ederken meteoroloji verileri yayınlanıyor, uzman isimden de bölgeye uyarılar geliyor. İşte detayları…

GÜNCEL

Diyarbakırlıların da yoğun olarak yaşadığı İstanbul başta olmak üzere batı illerinde cumartesi gecesinden itibaren Afrika’dan giriş yapacak.

Diyarbakır’da akşam saatlerinde etkisini gösteren toz taşınımı, görüş mesafesini düşürdü, kentte araçlar, kontrollü bir şekilde ilerledi.