Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe köyünde, 21 Ağustos günü kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni Eğertutmaz deresi yatağında bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili köyde el konulan kamera kayıt cihazlarının yapılan incelemesinde küçük kıza ait bir delil elde edilmediği öğrenildi.

Son dakika! Narin olayında sanıklara istenen ceza belli oldu Son dakika! Narin olayında sanıklara istenen ceza belli oldu

NARİN'İN NEREDE ÖLDÜRÜLDÜĞÜ TESPİT HALA EDİLEMEDİ
Sabah’ta yer alan habere göre, HTS kayıtlarına göre, anne, ağabey, amca ve itirafçının bir arada olduğuyla ilgili telefon sinyali alınmasına rağmen Narin'in nerede öldürüldüğü de halen tespit edilmediği ifade edildi. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk'in soruşturmayı yürütmesi için görevlendirdiği bir başsavcı vekili ile 3 savcının iddianame yazım sürecinin de sona gelindiği öğrenildi.

Narin Otopsi Tavşantepe Cenaze

12 KİŞİ TUTUKLU
Soruşturma kapsamında, Narin Güran cinayetine ilişkin anne Yüksel Güran, ağabey Enes Gürün, muhtar amca Salim Güran ile küçük kızın cenazesini Eğertutmaz Deresi'ne gömen Nevzat Bahtiyar'ın da aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklanmıştı.

Kaynak: Haber Merkezi