Bu sabah tüm Türkiye’yi yasa boğan haber ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bulunan kırsal Tavşantepe Mahallesinde 21 Ağustos' tan beri kayıp olan Narin Güran'ın cesedi, köyüne yaklaşık 2 kilometre uzakta Eğertutmaz Deresi kenarında çuval içerisinde gizlenmiş vaziyette bulundu. Küçük kızın cesedinin çuval içinde ve üzeri taş ile ağaçla kapatılarak doğal bir görüntü oluşturulduğu belirlenirken, cenazenin ne zaman gerçekleşeceği ise merak konusu oldu.

Narin'i Arama Çalışmaları 18'Inci Gününde! Gölet Tekrar Arand

Diyarbakır'da trafoların sökülmesine vekilden tepki! Diyarbakır'da trafoların sökülmesine vekilden tepki!

MAHALLELİNİN İFADESİ ALINDI! KÖYE GİRİŞ-ÇIKIŞLAR KAPATILDI

Henüz sekiz yaşındayken vahşice katledilen Narin’in cansız bedenini bulan ekipler, detaylı otopsi için cenazeyi Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Bu arada, olayın ardından jandarma köye giriş-çıkışları kapatırken, mahallelinin ise ifadesi alındı.

GALİP ENSARİOĞLU: “CENAZE HEMEN OLMAYACAK”

Narin olayıyla ilgili yaşananları Sözcü TV ekranlarına anlatan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Narin’in cenazesinin ne zaman olacağı ile ilgili bilgi verdi. Cenazenin hemen defnedilmeyeceğini söyleyen Ensarioğlu, “Cenaze hemen olmayacak. Çünkü şu anda en önemli delil ve sonuca ulaşmak için elimizde maalesef kızımızın cenazesi var. Bunun için adli tıpta hassasiyetle çalışılıyor.” dedi.

VİDEO- Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren’in konuşması damga vurdu!

"CESET DEFORME OLMUŞ"

Öte yandan Diyarbakır Barosu Nahit Eren, Narin'in ölümüyle ilgili, "Cansız beden saklanmış aslında. Bedeninin uzun süre suda kaldığını gösteriyor bulgular. Maalesef bedeni sudan kalmadan kaynaklı deforme olmuş, bunu da üzülerek söyleyelim. Atılmış halde değil, saklanmış" ifadelerini kullanmıştı.

Muhabir: Devrim AKTÜRK