Amedspor’da Servet Çetin, Milli Takımdan arkadaşıyla karşılaşacak! Amedspor’da Servet Çetin, Milli Takımdan arkadaşıyla karşılaşacak!

TFF 1. Lig’de mücadele eden Amedspor’un teknik direktörü Servet Çetin, dünkü (12 Nisan) Şanlıurfaspor deplasmanındaki galibiyetten sonra basın açıklaması düzenledi. Çetin, açıklamasının sonunda “Özellikle bizim kötülüğümüzü isteyen içimizdeki hainler” dedi, taraftarlar açıklık getirmesini istedi.

"İÇİMİZDE HAİNLER VAR" İFADESİ
Çetin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla şu ifadeleri kullandı: “Dün akşam Urfaspor karşılaşması sonrasında yaptığım açıklamalarla ilgili bir yanlış algı oluşmaması adına sizlere seslenmek istiyorum. Dünkü açıklamalarımda sarf ettiğim "İçimizde hainler var" cümleleri, büyük Amedspor taraftarına değil, "Amedspor kötü gitse de karalasam" zihniyetine sahip kişilere yöneliktir.
Bu takımın gerçek sahibinin büyük taraftarımız olduğunu, ben bu camiaya ayak basmadan önce biliyordum. Bunu bilmesem bile, asla kendi taraftarımıza, bu takım için gece gündüz mücadele eden halka bu tür ifadeleri yakıştırmam.

“ALGI YARATMAYA ÇALIŞIYORLAR”
Ne yazık ki, bir elin parmağını geçmeyecek kadar kötü niyetli insanlar, benim bu ifadeleri büyük taraftarımıza söylediğimi iddia ederek algı yaratmaya çalışıyorlar.

4 HAFTA SONRAYI İŞRET ETTİ
Futbolcularımın ve bu büyük camianın değerli taraftarının moral ve motivasyonu için, 4 hafta sonra geniş kapsamlı bir açıklama yapacağım. Bu açıklamada, söylediğim her şeyi en ince ayrıntısına kadar ele alacak ve kastettiğim kesimlerin isimlerini vererek gereken bilgilendirmeleri sağlayacağım.

“BİZ, TARAFTARIMIZLA BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”
Bu tür kirli zihniyetlerin oyunlarına gelmeyen büyük Amedspor taraftarlarını saygıyla selamlıyor ve Play-off için sonuna kadar mücadele edeceğimizin bilinmesini istiyoruz. Unutmayalım ki bizim en büyük gücümüz taraftarımızdır. Biz, taraftarımızla birlikte başaracağız!”

Muhabir: Onurcan GÜLER