Bir dönem katıldığı Survivor yarışması ile adını duyuran Nisa Bölükbaşı, sosyal medya fenomeni Yiğit İnandı ile evlendi. Çiftin ailesi ve yakınlarının katıldığı nikahta Bölükbaşı’nın tercih ettiği elbiseye olumsuz eleştiriler peş peşe geldi. Survivor All Star 2022 şampiyonu Nisa Bölükbaşı, haziran ayında nişanlandığı Youtube ve Instagram içerik üreticisi Yiğit İnandı ile evlendi. İkili mutluluğunu takipçileriyle paylaştı.

"BİR NİKAH YAPIP GELİYORUZ"

Çift, sade bir nikah töreniyle dünya evine girdi. Yiğit İnandı ‘evet’ demeden önce sosyal medyada kendi fotoğrafını paylaşarak “Biz bir nikah yapıp geliyoruz” notunu düştü.

Nisa Bölükbaşı ise nikah sonrası eşiyle çektirdiği kareyi paylaştı. Sade bir elbise tercih eden isim saçlarını düz bıraktı. 

Öte yandan Bölükbaşı’nın nikah kıyafeti pek beğenilmedi. Bazı takipçileri bu seçimi özensiz buldu. Sosyal medyada kullanıcılar “Seçe seçe bunu mu seçmiş” , “Daha güzel bir elbise yok muydu” gibi yorumlar yaptı.

SURVIVOR NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da doğdu. Çocukken yüzme sporuyla ilgilendi. 6 yaşında Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takımda yer aldı. O yıl da profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak Prag'dan uzak olduğu için reddetmek durumunda kaldı. Sporu hayatının bir parçası yapan Nisa, Prag tenis kulübü Cibulka'da 15 yıl oynadı. Bir dönem yüzme hocalığı yaptı. Voleybol ile de yakından ilgilendi. 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti. 2018'de mimarlık okumaya başladı ve bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı. Hobileri arasında snowboard yapmak, bisiklet sürmek ve kayak yapmak yer alıyor.

Deprem uzmanı sıraladı! Herkes İstanbul’a odaklanırken riskli illeri duyurdu Deprem uzmanı sıraladı! Herkes İstanbul’a odaklanırken riskli illeri duyurdu

Kaynak: Haber Merkezi