Amedspor Kadın Futbol Takımı 9 yabancı 7 yerli futbolcu olmak üzere toplamda 16 kişilik transfer yaptı. Kulüp aynı zamanda 5 transfer daha yapmayı hedefleyip 21 kişilik bir kadroyla yeni sezona başlamayı hedefliyor.

AMEDSPOR KADIN FUTBOL TAKIMINDA KAMP SÜRECİ BAŞLADI!

Amedspor Kadın Futbol Takımı Başkan Yardımcısı Şeyda Aslantaş yaptığı açıklamada:

“Güçlü bir teknik ekip ve güçlü bir takım oluşturduk. Kadın futbol takımının da hedefi elbette ki şampiyonluktur. Ancak asıl hedefimiz, Amedspor Kadın Futbol Takımını daha görünür ve bilinir hale getirerek bugüne kadar elde edilmiş başarıların yanına yeni başarılar eklerken, bölge ve tüm Türkiye’de kadın takımının taraftar kitlesini de büyütmek olacaktır. Yeni sezon başlamadan önce kadın takımını tanıtmak ve desteği artırmak amacıyla bazı çalışmalarımız olacak, zamanı geldikçe bunları sizlerle paylaşacağız.

Bilindiği üzere, Amedspor Şeyhmus Özer Tesisleri tadilattadır. Bundan dolayı, kentte kadın takımımızın kamp sürecinde konaklayabileceği bir tesis arayışımız vardı. Şu anda takımımız Plaza Otel’de konaklamaktadır. Bu anlamda, yönetim kurulumuzda yer alan Baran Durmaz ve Başkan Aziz Elaldı’ya, bu imkanı bize sundukları için ayrıca teşekkür ediyoruz. Süper Lig şampiyonluğu için yola çıkan ve bu hedefte çalışmalarına başlayan tüm takım arkadaşlarıma başarılar dileyerek Amed’e hoş geldiniz diyoruz” dedi.

YENİ FUTBOLCULAR KİMLER?

Kulübün yeni transferleri ise şu şekilde:

Başkan Yardımcımız Şeyda Aslantaş ve Yöneticimiz Bilal Can’ın katıldığı törende aşağıda isimleri yer alan futbolcularımız ile imzalar atılmıştır:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Amedspor Başkanı’na mesaj! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Amedspor Başkanı’na mesaj!

Annecy Kamdem

Nikolina Plavsic

Maryam Yektaei

Zerda Taşçı

Birsen Bozbal

Bahar Kol

Rabia Göksu Gökçe

Melda Çetin

Gülsüm Çakır

Neslihan Demirdoğan

Büşra Becerikli

Şevin Yarık

Beyza Güngören

Kaynak: Haber Merkezi