2024/25 sezonunda TFF 1. Lig’de Amedspor ve Adanaspor formasını terletmiş olan kaleci Nurullah Aslan, Diyarbakır ekibinde 16 maça çıkarken, Adanaspor’da da 16 maçta forma giymiş oldu.

Dakika olarak en fazla süreyi Amedspor’da alan file bekçisi, Diyarbakır temsilcisinde ilk devre kalesinde 17 gol görürken; Adanaspor’da ise 24 kez gol yedi.

Amedspor’da 5 maçta kalesini gole kapatmayı başaran Aslan; Adanaspor’da ise yalnızca 3 maçta kalesini gole kapatmayı başarabildi.

Nurullahaslan1 Amedspor

ÖNÜMÜZDEKİ MAÇ YENİDEN GELİYOR

Haftaya oynanacak olan Amedspor Adanaspor karşılaşmasında tecrübeli file bekçisi Aslan, bu kez Diyarbakır Stadyumu’na Adanaspor’un kalesini korumak için gelecek. Ancak kulübün alacağı herhangi bir sonuç, küme düşmeyi kesinleştirdiği için işine yaramayacak.

Amedspor ise play-offlara kalabilmek için üç puanı almaya çalışacak.

AMEDSPOR İCRAYA VERMİŞTİ

Amedspor’un eski hocasıydı: Ankaragücü sözleri tepki çekti! Amedspor’un eski hocasıydı: Ankaragücü sözleri tepki çekti!

Amedspor, Nurullah Aslan transferinin ardından 1.5 milyon liralık parasını alamadığı için Adanaspor’u icraya vermişti.

MAÇ NE ZAMAN?

Amedspor Adanaspor karşılaşması 4 Mayıs 2025 Pazar günü saat 16.00’da Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak.

Muhabir: Onurcan GÜLER