Amedspor Sakaryaspor deplasmanında sahaya çıkmaya hazırlanırken kulübün maç günü de değişmedi ve 28 Ağustos 2024 Çarşamba akşamı olarak kaldı. Bu gelişmenin üzerine kulüpten açıklama geldi. İşte Amedspor’un yaptığı açıklama şu şekilde:

Ersun Yanal'ın eli güçlendi! Şimdi rakipler düşünsün Ersun Yanal'ın eli güçlendi! Şimdi rakipler düşünsün

“Sakaryaspor ile Amedspor arasında yapılan ilk görüşmede, Sakaryaspor'un saha bakım çalışmaları nedeniyle 28 Ağustos tarihinde oynanacak maç konusunda uzlaşı sağlanmıştır. Bu doğrultuda, futbolcularımıza Cuma günü toplanma izni verilmiş, konaklama ve biletler temin edilmiştir.

Ancak, Sakaryaspor başkanı Gökhan İn, kamuoyunda oluşan yanlış anlaşılmalar ve baskılar nedeniyle bu durumu tekrar gözden geçirmek istemiştir. Fakat koşulların uygun olmaması nedeniyle tarihte bir değişiklik yapılamamıştır. Gökhan İn'e gösterdiği hassasiyet için teşekkür ediyoruz.

Gerçekleştirilecek olan bu maçın, iki şehir arasındaki dostluğu daha da pekiştireceğine inanıyoruz. Sporun barış, dostluk ve kardeşlik olduğunu bir kez daha herkese gösterecek olan bu karşılaşmada, her iki takımada bu sezon başarılar diliyoruz.”

Kaynak: Haber Merkezi