Diyarbakır belediyesi tarafından organize edilen ilçeler arası Vedat Aydın Futbol Turnuvası Şampiyonluk Maçı Bismil Belediye Meclis Üyeleri ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri arasında oynandı. Bismil Belediyesi Halil İbrahim Oruç Parkı Spor sahasında yapılan karşılaşmayı Bismil Belediye Eş Başkanı Güven Tanrıkulu'nun yanı sıra çok sayıda meclis üyesi izledi. Turnuvanın finalinde berabere kalan iki takımada kupa verildi.

Diyarbakırspor bu kulübü örnek aldı! "Neden olmasın" dedi Diyarbakırspor bu kulübü örnek aldı! "Neden olmasın" dedi

Burada iki takımı tebrik eden Bismil Belediye Eş Başkanı Güven Tanrıkulu, Vedat Aydın anısına yapılan spor turnuvası vesilesiyle Vedat Aydını saygı ve minnetle andıklarını belirterek, "Vedat Aydın Bismilli bir aydın ve önemli bir siyasetçiydi. Bizim için büyük bir değerdir. Bu anlamda Vedat Aydın spor turnuvasına katılım tüm takımları tebrik ediyorum" dedi. 

TURNUVANIN FİNALİNDE BERABERE KALAN İKİ TAKIM KUPAYI VERİLDİ
Tanrukulu'nun konuşmasının ardından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine şampiyonluk kupasını taktim ederek takımı tebrik etti. Ardından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesini temsilen, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ramazan Koç ise şampiyonluk kupasını Bismil Belediyesi meclis üyelerinden oluşan takıma taktim ederek, takımı tebrik etti.

Kaynak: Bülten