Olay, 21 Ağustos’ta öğle saatlerinde Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde meydana geldi. Kur’an kursuna giden Narin Güran’ı arama çalışmaları devam ederken, Diyarbakır Valiliği arama çalışmalarına ilişkin açıklama yaptı.

Diyarbakır Barosu’ndan Kayıp Narin Açıklaması

Valilikten yapılan açıklamada, “Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, Bağlar İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanı olan Tavşantepe Mahallesinde ikamet eden Arif Güran (44) isimli şahıs, kızı olan Narin GÜRAN’ın (8) 21 Ağustos 2024 günü saat 15:30 sıralarında kayıp olduğunu ve tüm aramalarına rağmen bulamadıklarını beyan ederek 21 Ağustos 2024 günü saat 20:15 sıralarında komutanlığımıza müracaatta bulunmuştur.

Diyarbakır Sanat Sokağı'ndaki metruk bina korku saçıyor! Diyarbakır Sanat Sokağı'ndaki metruk bina korku saçıyor!

Kayıp kız çocuğu Narin Güran‘ın bulunabilmesi amacı ile Bağlar İlçe Jandarma Komutanlığı, Bağlar Asayiş Komando Bölük Komutanlığı, Jandarma Özel Harekât Timleri, Jandarma Suç Araştırma Timleri(JASAT), İstihbarat Şube Müdürlüğü, Köpek İz Takip Timi ve Su Altı Arama Kurtarma Timince Tavşantepe Mahallesi ve diğer bölgelerde geniş çaplı arama faaliyetine devam edilmektedir.
Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen adli ve mülki görevlere artan bir azim ve kararlılıkla aralıksız olarak devam edilmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haber Merkezi