Eylül geldi Diyarbakır serinledi! En sıcak yerler belli oldu Eylül geldi Diyarbakır serinledi! En sıcak yerler belli oldu

Meteoroloji Diyarbakır hava durumuna ilişkin verilerini yayınladı. Diyarbakır'da bugünkü hava durumunun güneşli ile birlikte rüzgarlı olacağı tahmin ediliyor. Beklenen en yüksek sıcaklık 36°C, en düşük hava sıcaklığının ise 21°C olması bekleniyor. Diyarbakır'da bugün havanın yağışlı olma olasılığı yüzde 10 civarında. Rüzgâr genellikle hafif esintili olacak. Bu sebeple hissedilen sıcaklığın 22°C civarında olması bekleniyor. Gökyüzündeki bulutların yoğunluğu yüzde 0 oranında. Bugünkü hava şartlarında görüş uzaklığı yaklaşık olarak 16 km olarak tahmin ediliyor. Diyarbakır'ın bugünkü nem oranı yüzde 26 civarında beklenirken, çiy noktası 1°C ve basınç değerinin 1007 mb olması bekleniyor.

Diyarbakır Batman Mardin Urfa Bugün Böyle! Geliyor Gelmekte Olan Güneşli Sıcaklık
DİYARBAKIR HAVA DURUMU YARIN NASIL?
Diyarbakır'da yarınki hava durumu ise; sabah saatlerinde açık 21°C olması bekleniyor. Yarın gün ortasında havanın açık 35°C, akşam saatlerinde açık 34°C, gece açık 24°C olacağı tahmin ediliyor.

Muhabir: Onurcan GÜLER