Amedspor’da Ersun Yanal isyanı! İşte sebebi Amedspor’da Ersun Yanal isyanı! İşte sebebi

Amedspor birinci lige çıkmaya hak kazanırken teknik direktörlük içinse Türkiye’nin en önemli isimlerinden birisi olan ve Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşamış Ersun Yanal’la anlaşma sağlamıştı. Yanal, bugün Diyarbakır’a gelerek imza törenine katılacak. Peki Amedspor taraftarı Ersun Yanal için neler söyledi?

AMEDSPORLULAR KONUŞTU
Taraftarlar Ersun Yanal için oldukça olumlu sözler sarf etti. Bir taraftar, “Ersun Yanal iyi bir hocadır tecrübeli bir hocadır. Daha evvel de tanıyorum onu. Yani bütün büyük takımlarda çalışmış. Amedspor'un başına gelince tabii sevinçliyiz. İnşallah Amedspor'u Süper Lig'de de görmek istiyoruz başarımız da odur.

“ÇEVRE İLLERDEN DE GELİYORLAR”
Ersun Yanal iyi transferler yapsın hiç olmazsa bu şehre biraz katkıda bulunsunlar şimdi TFF 1. Lig takımları mesela geldiği zaman çevre illerden de geliyorlar. Buradaki esnaflar da buradaki yerde hani bunlara da faydaları var. Hepsine faydası var. Stadımız da büyüktür ona göre iyidir yani şampiyonluk yaşadı inşallah tabi burada da bir başarılı olur yani olumlu karşılıyorum başarılar diliyorum” dedi.

Muhabir: Onurcan GÜLER