Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2024-2025 yılı yeni futbol sezonunda Diyarbakır Yerel Amatör Ligi’nin isim hakkını ve sponsorluğunu bir kez daha Aktepe Group aldı. Diyarbakır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ile Aktepe Group Yönetim kurulu Başkanı Nesih Aktepe arasında, Diyarbakır Süper Amatör, 1. Amatör ve 2. Amatör Lig isim sponsorluğu sözleşmesi karşılıklı olarak imzalandı. 

SPONSORLUK İLE BİRLİKTE FUTBOL TAKIMLARINA  NAKDİ YARDIM YAPILACAK

Şanlıurfaspor 3 puanı 3 golle aldı! Yeni Malatyaspor’u yendi Şanlıurfaspor 3 puanı 3 golle aldı! Yeni Malatyaspor’u yendi

Bahse konu olan sponsorluk sözleşmesi, amatör liglerde mücadele eden takımların maddi destek bulmalarına olanak tanıyacak. Öte yandan liglerin isim hakkının da Aktepe Group tarafından alınması nedeniyle, futbol takımlarına da nakdi yardım yapılacak.

İMZA ATILDI

Diyarbakır Amatör Spor kulüpleri Federasyon (ASKF) binasında bir araya gelen Diyarbakır yerel amatör liglerine sponsorluk imza törenine ASKF Başkanı Remzi Dayan, Aktepe Gruop Yönetim Kurulu Başkanı Nesih AKTEPE, TFF Bölge Müdürü Serkan Bayhan, Gençlik Spor Şube Müdürü Mehmet Çiftçi, TÜFAD Başkanı Abdulsemet Karadaş, Diyarbakır Futbol İl temsilcisi Mehmet Altındağ katıldı.

Kaynak: Haber Merkezi