Siirt’te “yeşil altın” hasadı başladı! Siirt’te “yeşil altın” hasadı başladı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Diyarbakır Mobilyacılar İş İnsanları Derneği tarafından kurulacak Mobilyacılar Çarşısı'nın lansmanına katıldı. Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi'nde bulunan Mobilyacılar Çarşısı'nın lansmanında konuşan Eş Başkan Bucak, bu kadim kentte Mobilyacılar Çarşısı gibi önemli bir projenin lansman töreninde bulunmaktan onur duyduğunu ifade etti. 

“KENTİMİZ KADİM BİR KENT”
"Kenttimiz kadim bir kent, kıymetli bir kent demokrasi, sanayi, ticaret kültürü ve aynı zamanda kültür sanat alanındaki deneyimleri üzerinden bölgenin en önemli kentlerinden bir tanesidir." diyen Eş Başkan Bucak, şunları dile getirdi, "Bugün burada bulunan siz kıymetli yatırımcılar, iş insanları, odalarımızın ve derneklerimizin temsilcileri bu sorumlulukla bu kente uzun yıllardır hizmet etmekte yatırım yapmakta. Bu kentin en zorlu dönemlerinden tutalım "normal dönemlerine" kadar hiçbir zaman bu kentin yatırımına gelişimine, ticaretine, demokratik kültürüne ve toplumsal yaşamına bir zarar gelmeyecek bir şekilde koruyan kollayan büyüten kişilerdir. Bu birlikteliğin beraberliğin devam etmesini diliyoruz."

BU ÇARŞIDA HER ŞEY OLACAK
Mobilyacılar Çarşısı'nın aynı zamanda bu kentte içerisinde otelinden tutalım restorantına kadar dinlenme alanlarından oturma alanlarına kadar önemli bir ticaret merkezi olacağını belirten Bucak, konuşmasını şöyle sürdürdü, "Şimdiden yolu açık olsun, bu yatırımı üstlenen bu yatırımının sorumluluğunu alan ve bu girişimi kıymetli aşamaya getirenlere çok teşekkür ediyoruz. Dileriz ki bu kente başka girişimlerin başka birlikteliklerin de devamını getirir bu proje."

Kaynak: Haber Merkezi