Sur Belediyesi temizlik ekipleri Sur’un tüm caddelerinde 172 personeli,7 sıkıştırma aracı,3 sıkıştırma traktörü ve 4 küçük traktörü ile temizlik yaptı. Temizlik esnafın dükkanlarını kapatması ile başladı. Yapılan bayram temizliği diğer bayram temizliklerinden daha farklı olarak gül suyu ile yapıldı. Yapılan temizlik çalışmasına Sur Belediyesi Eş Başkanı Adnan Örhan ‘da katıldı. Örhan ilk önce Makine ikmal ve Temizlik birimlerini ziayeret edip yapılacak olan temizlik ile ilgili bilgiler aldı. Daha sonra da temizlik ekiplerine dahil olup çalışmayı denetledi.

Diyarbakır'da belediye temizlik işçisi alacak: Son gün yarın Diyarbakır'da belediye temizlik işçisi alacak: Son gün yarın

Sur Belediyesi Eş Başakanı Adnan Örhan incelemeleri sırasında kısa bir konuşma da yaptı ve şunları belirtti, ”Biz şu an Sur’un güzel sokaklarındayız. Sur halkı tüm güzelliklere layıktır. Biz şunu istiyoruz bayram sabahında halkımız sevdikleri ile bayramlaşmaya çıktığında hem temiz sokaklar ile hem de gül kokulu sokaklar ile karşılaşmalarını istedik ”dedi.

İncelemelerini bitiren Eş Başkan Örhan çalışanların bayramını da kutladı.

Kaynak: bülten