Önce serbest bırakıldılar! Genç kızı taciz eden 2 şüpheli tekrar gözaltında Önce serbest bırakıldılar! Genç kızı taciz eden 2 şüpheli tekrar gözaltında

27 Eylül tarihinden kayıp olan ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde okuyan Rojin Kabaiş'in babası Nizamettin Kabaiş, gazeteci Ruşen Takva’ya konuştu. Üniversite kampüsündeki yurttan çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Rojin'in babası Kabaiş; "Tüm vatandaşlardan rica ediyorum. Kızımı gören, duyan biri varsa lütfen bize haber versin. Bana ve polise 18 saat sonra haber verdiler. Oysa daha erken haber verseydiler bugün belki farklı bir olay olurdu ve çocuğu görürdük.” dedi.

ROJİN ARKADAŞINA, SAHİLE İNECEĞİNİ SÖYLEMİŞ

Gazeteci Ruşen Takva ise resmi sosyal medya hesaplarından geçtiği notlarda, “Rojin, telefonla konuştuğu annesine saat 18:30 civarında markete gidiyorum dedi. Yurtta kaldığı oda arkadaşına, marketin ardından sahile inip çakıl taşı toplayacağını söyledi. En son 19:05'te kampüs içerisinde bulunan sahile tek başına yürürken görüntülendi. Ardından güvenlik kamerasının görmediği kör noktaya girdikten sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Baba Nizamettin Kabaiş, kendisine erken haber verilmediği gerekçesiyle yurttan şikayetçi oldu. Gün boyunca Van Gölü'nde dalgıçlar yardımıyla yapılan arama çalışmaları, yarın da devam edecek.” ifadesini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi