Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde, Bismil Belediyesi ve Bismil DEM Parti ilçe örgütünün ortaklaşa düzenledikleri halk toplantıları’nda, Şentepe Mahallesi’ne giden Bismil Belediye Eş başkanları Mizgin Ekin ve Güven Tanrıkulu, açıklamalarda bulundu.

“BUGÜN BURADA SİZ DEĞERLİ HALKIMIZI DİNLEMEK İSTİYORUZ”
Kadınların ağırlıkta olduğu toplantıda konuşan Bismil Belediye Eş Başkanı Mizgin Ekin, toplantıya katılan herkese teşekkür ederek, halkın desteğiyle daha güçlü olduklarını söyledi. Gerçekleştirdikleri toplantının amacına değinen Ekin, "Biz burada halkımızla bir araya gelerek, dayanışmayı amaçlıyoruz. Yapacağımız çalışmaları siz değerli halkımıza aktarmak ve halkımızın talep ve görüşlerini almak için buradayız. Bugün burada siz değerli halkımızı dinlemek istiyoruz." dedi.

Diyarbakır Gazi Yaşargil Hastanesi’nin başhekimi değişti! Diyarbakır Gazi Yaşargil Hastanesi’nin başhekimi değişti!

“BİZ SEÇİLMİŞLER BU HALKIN HİZMETKARLARIYIZ”
Ardından toplantıda söz alan Bismil Belediye Eş Başkanı Güven Tanrıkulu, Bismil halkının yıllardır hizmete hasret kaldığını belirterek, halkın özlemini duyduğu tüm hizmetleri sunacaklarını söyledi. Halkın kendini kendini yönettiği yönetim modelinin dünyada örnek olduklarını belirten Tanrıkulu, "Bismil'de belediyeyi halk yönetiyor. Biz seçilmişler ise sadece bu halkın hizmetkarlarıyız. Halkın kendi kendini yönettiği yönetim modeli dünyaya örnek bir modeldir ve bu model sadece DEM Parti belediyelerinde var. Burada belediyeyi yöneten halkımızdır. Biz Belediye Eş Başkanları olarak halkımızın hizmetkarlarıyız. Halkın aldığı kararları hayatta geçiriyoruz." Diye konuştu. 

Yapılan konuşmaların ardından Belediye Eş Başkanları, toplantıya katılan genç, kadın, çocuk ve yaşlılar olmak özere herkesin taleplerini dinledi. 

Kaynak: Haber Merkezi