Diyarbakır’daki mahalleye müjde: Doğal gaz geliyor! Diyarbakır’daki mahalleye müjde: Doğal gaz geliyor!

Fikri Aksu’nun avukatı Av. Funda Altun tarafından yapılan açıklama şöyle: “Müvekkilim Fikri AKSU ile ilgili yapılan haberlerde müvekkilimin fotoğrafı kullanılarak ve ismi de yazmak suretiyle Diyarbakır’da bulunan Ceylan Karavil AVM yakınındaki duvara asılan pankarttan bahsedilmiştir.

PANKARTI BABASI ASMAMIŞ
Söz konusu pankartta "OĞLUM FİKRİ AKSU BENİ VE ÖZ KARDEŞLERİNİ DOLANDIRMIŞTIR. KİMSE BUNDAN GAYRİMENKULLERİMİ SATIN ALAMAZ. KİRALAYAMAZ. SORUNLUDUR. BELALI MALDIR." yazmaktadır. Her ne kadar pankartın içeriğini sanki müvekkilin babası hazırlamış gibi bir anlam yaratılmaya çalışılmış ise de müvekkilin babası Nedim AKSU'nun olan bitenden haberi yoktur. Zaten müvekkilim ile babası arasında herhangi bir husumet de bulunmamaktadır.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU
Habere konu olan müvekkilim Fikri AKSU, Diyarbakır’da tanınmış, topluma mâl olmuş, iş dünyasında önem arz eden bir iş insanıdır. Müvekkilimin itibarını zedelemeye yönelik olarak yapılan bu eylem sebebiyle ilgililer hakkında Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın 2024/49531 Soruşturma sayılı dosyası ile suç duyurusunda bulunulmuştur.”

Kaynak: Haber Merkezi