Yerel seçimlere sayılı günler kaldı. Siyasi parti liderleri de 31 Mart'ta sandık başında olacak. İşte, genel başkanların oy kullanacağı adresler...

DEM LİDERLERİ NEREDE OY KULLANACAK?
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Adana'nın Çukurova ilçesindeki Ayşe Atıl İlkokulu'nda oyunu kullanacak. DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ise Ankara'daki Ahmet Vefik Paşa İlkokulu'nda oy verecek.

ERDOĞAN İSTANBUL'DA OY KULLANACAK

Diyarbakır’da çalışacak diye işe alınıp farklı illere gönderildiler! Diyarbakır’da çalışacak diye işe alınıp farklı illere gönderildiler!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, her seçimde olduğu gibi bu seçimde de oyunu İstanbul Saffet Çebi Ortaokulu'nda kullanacak.

ÖZGÜR ÖZEL MANİSA'DA OY VERECEK
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, oyunu Manisa merkez Yunusemre ilçesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu'nda kullanacak.

BAHÇELİ VE AKŞENER NEREDE OY KULLANACAK?
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara Anıttepe Ortaokulu'nda, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Bilkent'te Emlak Bankası Ortaokulu'nda sandığa gidecek.

İMAMOĞLU BEYLİKDÜZÜ'NDE OY KULLANACAK
Üç büyükşehrin belediye başkan adaylarının oy kullanacakları yerler de belli oldu. Buna göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'ndeki Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde oy kullanacak.

KURUM HANGİ OKULDA OY KULLANACAK?
Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Kağıthane ilçesi Hamidiye Mahallesi Kağıthane İmece İlkokulu'nda sandığa gidecek.

YAVAŞ ÜMİTKÖY'DE OY KULLANACAK
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Mansur Yavaş, Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu'nda oyunu kullanacak.

Kaynak: Haber Merkezi