CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Amedspor’u ve Kulüp Başkanı Aziz Elaldı’yı ziyaret etti. Elaldı’yla basına açık görüşme yapan Özel, “Bir normalleşme yaşanacaksa önce Amedspor’la başlanmalı” diyerek kulüple bir gönül bağı olduğunu belirtti.

Amedspor taraftarı kulüp tesisine akın etti! “İstifa” sesleri yükseldi Amedspor taraftarı kulüp tesisine akın etti! “İstifa” sesleri yükseldi

“AMEDSPOR’UN MEMLEKETİMDE ŞAMPİYON OLMASINDAN AYRI MUTLULUK DUYDUM”
Özel, "Amedspor ile bir gönül bağımız zaten var. Geçen sene de şöyle bir şey yaşandı: 31 Mart'ta biz almamızın çok zor olduğu belediyelerde çok büyük başarılar elde ettik ve bunlardan bir tanesi Kastamonu Belediyesi'ydi. Bir tanesi de Manisa'nın Soma Belediyesi'ydi. Amedspor, deplasmandaki son iki maçını buralarda oynadı. Daha önce Amedspor’un deplasmanlarda taraftarına kulübe yönelik birtakım nahoş, ötekileştirici, küçük düşürücü saldırılar yaşandığını utançla takip ediyorduk. Her iki belediye başkanımız da Amedspor'a ilçeleri sınırına girdiği andan ayrılana kadar eşlik ettiler, maçı birlikte izlediler, ev sahipliği yaptılar ve henüz 31 Mart’ta şehirlerinde yüzde 50'nin üzeriyle seçilen o şehrin emin insanları, o şehirdeki herkese Soma’nın ve Kastamonu'nun misafirperverliğini göstermeye yaptıkları çağrı karşılık buldu.

Allah'a şükür, bizi utandıracak hiçbir şey yaşanmadı. Soma'da da şampiyonluğu neredeyse kesinleştirdikleri maçı yaptılar. Hatta biz de o gün Manisa Mesir Şenlikleri'ndeydik. Bir araya gelecektik ancak büyük bir uçak Diyarbakır'a kalkmak için saati belliydi. Onun için Manisa'da görüşemedik. Sonra telefonla görüştük ama Amedspor'un memleketim Manisa'da şampiyonluğu garantilemiş olmasından da ayrı bir mutluluk duydum.

Öte yandan Elaldı, Özel’e 21 numaralı Amedspor forması hediye etti.

Kaynak: Haber Merkezi