Amedspor ve Pendikspor 7. kez karşılaşacaklar! Amedspor ve Pendikspor 7. kez karşılaşacaklar!

TFF 1. Lig’in 10. Haftasında Amedspor Pendikspor’u konuk etmeye hazırlanırken taraftarlar da TFF’den gelecek açıklamaya gözleri çevirmişti.

DİYARBAKIR STADYUMU İÇİN UYGUN DEĞİL KARARI!
TFF’den yapılan açıklamada Diyarbakır Stadyumu’nun maç için uygun olmadığı açıklandı. TFF, “Diyarbakır Stadyumu çim zemini, 23.10.2024 tarihinde TFF çim uzmanımız tarafından incelenmiştir. Konu inceleme uluslararası geçerliliği olan test ekipmanları desteği ile yapılmış ve denetim neticesinde aşağıdaki tespitler yapılmıştır:

Oyun Sahası Fiziki Durumu: Uygun değil
Çim Kök Bölgesi Tabakası: Uygun.
Saha Bakım Makina ve Ekipman Durumu: Uygun.
Saha Altyapısı (Drenaj Tabakası-Geçirgenlik): Uygun.

Saha zemini mevcut durumu doğrultusunda oyun akışı ve sporcu sağlığı açısından riskli olması gerekçesi ile müsabaka oynamaya uygun değildir.

İlgili husus doğrultusunda; Federasyonumuz tarafından zemin takip denetimleri devam edecek olup, zeminin risk taşımaz hale gelmesini sağlamak için, gerekli tüm bakım çalışmalarının aksatılmadan yapılması ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir.”

Amedspor 2025Kadro

AMEDSPOR PENDİKSPOR MAÇI NEREDE?
TFF’den gelen olumsuz kararın ardından 27 Ekim Pazar günü saat: 17.00’da oynanacak Amedspor Pendikspor maçının nerede oynanacağı da merak edildi. Iğdır’da oynanacağı iddia edilen maç için kulüpten önümüzdeki günlerde açıklama yapılması bekleniyor.

Muhabir: Onurcan GÜLER