• USD 32,34
  • EUR 34,88
  • ALTIN 2.390,60
  • BİST100 10.277
  • BTC 63.745
1 saat önce AMEDSPOR

Siirtliler, Diyarbakır Stadyumu’nda oynanan Amedspor - Menemen maçını, Siirt Belediyesi’nin kurduğu dev ekrandan izledi. Maçtan sonra taraftarlar “İşte taraftar, işte şampiyon” ve “Her zaman her yerde Amedspor” sloganları ile “Diren ha Diyarbakır diren” şarkısıyla Siirt sokaklarını gezdi.

1 saat önce SON DAKİKA

Meteoroloji, Diyarbakır dahil 18 ilde kuvvetli yağış beklendiğini belirterek sarı kod uyarısında bulundu. Peki sarı kod uyarısı nedir?

2 saat önce SPOR

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kadınlar 2’nci Ligi’nde Şampiyon olarak büyük bir başarı elde eden Yüksekova Belediyespor Kadın Futbol Takımı ile Millî Savunma Bakanlığında bir araya geldi.

2 saat önce POLİTİKA

Sezgin Tanrıkulu, “Dostluk, barış ve fair play çizgisiyle 10 yıllık emeğin ardından; o sene, bu sene dedik ve bugün takımımız Amedspor şampiyon"

2 saat önce SON DAKİKA

Şırnak’ın Cizre ilçesindeki Cudi Mahallesi’nde etkili olan yağış nedeniyle sele kapılan 1’i çocuk 2 kişi kurtarıldı.

3 saat önce DİYARBAKIR

1’inci Lig'e yükselen Amedspor taraftarı Diyarbakır’da şampiyonluğu kutluyor. Kentin birçok cadde ve sokaklarında kutlamalar yapılıyor.

4 saat önce GÜNCEL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 79’u yerli üretim olmak üzere 81 ilacın daha geri ödeme listesine alındığını belirtti.

4 saat önce SON DAKİKA

Diyarbakır’da Amedspor’un şampiyonluk kutlamalarında tabanca ile havaya ateş açan şüpheli gözaltına alındı.

4 saat önce POLİTİKA

İstinaf mahkemesi, dönemin Ankara Başsavcısı Yüksel Kocaman'ı hedef gösterdiği iddiasıyla 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş hakkında beraat kararı verdi.

5 saat önce GÜNCEL

Dünyada sadece Yunanistan’ın Sakız Adası’nda ve Çeşme’de elde edilebilen damla sakızı, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescillenerek, "Coğrafi İşaret" verildi.