Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 11 yıl aradan sonra yeniden bordo-mavili takımın eşofmanlarını giyerek ilk antrenmanına çıktı.

Trabzonspor'da 5. Şenol Güneş döneminin başlamasıyla birlikte tecrübeli teknik adam 11 yıl aradan sonra bordo-mavili takım ile ilk antrenmanına çıktı. 27 Ocak 2013'de Karadeniz ekibiyle yollarını ayıran Şenol Güneş, bugün Karadeniz ekibiyle ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Oyuncularla tanışan tecrübeli teknik adamın neşeli olduğu gözlendi. Öte yandan Güneş'in yardımcıları Hüseyin Çimşir ve Şeref Çiçek de antrenmanda yer aldı.

"AVRUPA'DA BAŞARILI OLMA HAYALİM VAR"

Trabzonspor'da güzel işler yapıldığını belirten 72 yaşındaki teknik adam, "Trabzonspor büyük kulüp ama Türkiye'nin dışında daha büyük bir kulüp olması için uğraşacağız. Geçmişte hayallerimiz vardı. Avrupa'ya gittik yarıştık. Bazen başarısız olduk ama bir yerlere geldik. Şehir takımı olarak dünyada ses getiren bir takımız. Bunu konuşarak değil, çalışarak geliştirip yarışmak istiyoruz. Yapabiliriyiz, yapabiliriz. Böyle bir hayalim var. Trabzon'dan çıkan oyuncuların sayılarını arttırmak istiyoruz. Kendi oyuncularımızla yarışırken, aynı zamanda da dışardan güçlü oyuncular alarak güçlü olmak istiyoruz. Barcelona'ya baktığımızda genç oyuncular çıkartıyor ama aynı zamanda da transferde yapıyor. Eleştiriler yapılırken yol gösterici olmalı. Bir insana yardımcı olacaksan ışığı önüne tutmalısınız, gözüne değil" ifadelerini kullandı.

Türkiye halter şampiyonu Harun Algül’ün gözü Avrupa’da! Türkiye halter şampiyonu Harun Algül’ün gözü Avrupa’da!

Oyuncu transferi konusunda da eldekilerle devam etmeye çalışacaklarının altını çizen Güneş, sözlerini şöyle tamamladı:

"Eğer çok iyi bir oyuncu bulursak, onu alırız. Aksi halde devre arasında yeniden değerlendireceğiz. Amacımız, ekonomik kriz yaratmadan, hem kulübün hem de takımın çıkarları doğrultusunda hareket etmek gerekir."

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Trabzonspor Süper Lig'in 5. haftasında sahasında oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan çalışmada milli takımlarda bulunan oyuncular yer almadı.

Kaynak: IHA