Meteoroloji hava sıcaklıklarına dair tahminlerini yayınlamaya devam ederken 20 il içinse sarı kodlu uyarı yayınladı. İşte sarı kodlu uyarı yapılan iller:

KUVVETLİ YAĞIŞ İÇİN 20 İLDE SARI KODLU ALARM

Sarı kodlu alarm uyarısı verilen iller şöyle:

Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Artvin, Erzurum, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Hatay, Isparta, Mersin, Kars, Konya, Maraş, Rize, Trabzon, Bayburt, Ardahan, Osmaniye

Aralarındaki yaş farkı gündem oldu! Bir Gece Masalı oyuncuları kimdir? Aralarındaki yaş farkı gündem oldu! Bir Gece Masalı oyuncuları kimdir?

Prof. Dr. Orhan Şen'in uyarıları şöyle:

“Bugün pazartesi İstanbul 33 C Önümüzdeki 4 gün yani Cuma dahil 35-37 C. Bu süre içerisinde şehir içinde dolaşmayın zira şehir içinde 38-40 C’ye kadar çıkacaktır. Nem öğlen saatlerinde yüzde 40 Akşam ve gece yüzde 90 Gece en düşük sıcaklık 25 C olacak. Bu ciddi sağlık riski oluşturur. Bugün yağışların, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Erzurum çevreleri ile Kars ve Ardahan’ın batı kesimlerinde yer yer kuvvetli. Rüzgar Marmara'nın güneyi, kuzey ve Kıyı Ege ile Sinop ve Samsun çevrelerinde yer yer kuvvetli. Bugün İzmir 37 Ankara 33 Antalya 40 C İstanbul 34 C”

Muhabir: Onurcan GÜLER