AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi ve Tanıtım ve Medya Birim Başkan Yardımcısı Betül Önderoğlu, geçirdiği trafik kazası sonrasında hayatını kaybetti. Peki, Betül Önderoğlu kimdir, nereli? AK Parti Gençlik Kolları Teşkilatı üyesi Betül Önderoğlu neden öldü?

Ankara’da dün akşam otomobilin ağaca çarptığı kazada AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Betül Önderoğlu (27) hayatını kaybetti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından paylaştığı taziye mesajında "AK Parti'mizin Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi, kıymetli kızımız Betül Önderoğlu'nun bir trafik kazasında vefat ettiğini üzüntüyle öğrendim. Betül kızımıza Allah'tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, AK Parti teşkilatımıza, arkadaşlarına, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum." dedi.

Diyarbakırlı ve Ağrılı işçiler arasında kavga! Çok sayıda ölü ve yaralı var Diyarbakırlı ve Ağrılı işçiler arasında kavga! Çok sayıda ölü ve yaralı var

BETÜL ÖNDEROĞLU KİMDİR?
26 Mayıs 1997 yılında Ankara’da doğan Betül Önderoğlu AKP Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi, Tanıtım ve Medya Birim Başkan Yardımcısıdır.

27 yaşında olan Betül Önderoğlu Ankara Üniversitesi mezunudur.

Kaynak: DHA