Diyarbakır Stadyumu’nda yaşanan zemin sorunu sebebi ile kulüp İstanbulspor karşılaşmasından sonra bir aydır sahasını kullanamıyordu. Amedspor Başkanvekili Baran Durmaz, konuya ilişkin açıklamalar yaptı, suç duyurusunda bulanacaklarını duyurdu.

“TAZMİNAT DAVASI VE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ”

Durmaz, “Gençlik Spor Müdürlüğü’nden kaynaklı sorunların şuan stadımızın etrafında olan çim sahayla alakalı ciddi problemler vardı. Vali Bey bu maçı da dışarıda oynamamız yönünde olur ya da olmazla alakalı ortak hareket etmemiz gerektiğini söyledi. Bizim futbolcularımız yoğun isteği ve taraftarlarımızdan uzak kalmamamız gerektiğini düşündüğümüz için Diyarbakır’da oynama kararı aldık.”

“KAYSERİ, ALANYA VE SAMSUN GİBİ İLLER VARDI”

Durmaz, “Bu iller arasında, Kayseri, Alanya ve Samsun gibi iller vardı. Bunları kabul etmedik şimdi Gençlik Spor’la ilgili de maddi bir kaybımız oldu. Bu sebepten tazminat davası açacağız ve kendilerine görev ihmali sebebiyle suç duyurusunda bulunacağız” dedi.

Mesut Bakkal Bursaspor’a haciz gönderdi! İstediği miktar belli oldu Mesut Bakkal Bursaspor’a haciz gönderdi! İstediği miktar belli oldu

İşte Durmaz’ın açıklamaları:

Muhabir: Onurcan GÜLER