TFF 1. Lig’de geçtiğimiz hafta deplasmanda Fatih Karagümrük ile 0-0 berabere kalan Amedspor, bu hafta kendi evinde İstanbulspor’u ağırlayacak. İstanbulspor maçı biletleri satışa sunan Amedspor, taraftarlarını maça beklediklerini duyurdu.

BİLET FİYATLARI “SUDAN UCUZ” DEDİRTTİ
Amedspor resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruda maç biletlerinin fiyatlarını açıkladı. Yapılan paylaşımda maç biletlerinin uygun fiyatlarda satışa sunulması, “bilet fiyatlarının sudan ucuz” dedirtti. 

Amedspor-İstanbulspor maç bilet fiyatları şöyle;

Kuzey Kale Arkası: 21 lira
Güney Kale Arkası: 21 lira
Doğu (Maraton) Tribünü: 121 lira
Batı (Kapalı) Tribünü: 221 lira
Misafir Tribünü: 27 lira

“AMEDSPOR PASSOLİG KAYDI OLUŞTURARAK BİLETLERİNİZİ ALABİLİRSİNİZ”
Amedspor yaptıkları paylaşımın devamında, “Passo mobil uygulamasından ve http://Passolig.com.tr adresinden Amedspor Passolig kaydı oluşturarak biletlerinizi alabilirsiniz. Amedspor Passolig kart başvurusu yaptıktan sonra kartı beklemeden bilet veya kombine alabilir, Passo uygulasındaki QR kod aracılığı ile maça giriş yapabilirsiniz.” İfadesini kullandı.

Amedspor'un 30 futbolcusundan 4'ü Diyarbakırlı! İşte isimleri Amedspor'un 30 futbolcusundan 4'ü Diyarbakırlı! İşte isimleri

PASSOLİG OLMAYAN TARAFTAR MAÇA ALINMAYACAK
Geçtiğimiz günlerde açıklamada bulunan Amedspor yönetimi, Passolig’i olmayan taraftarları stada almayacaklarını belirterek, “Passolig Hakkında Bilgilendirme: Başka bir takımın Passolig kartına sahip olmanız, Amedspor Passolig kartı çıkarmanıza engel değildir. Bir taraftar, birden fazla Passolig kartına sahip olabilir. Takımımızı önümüzdeki iç saha maçında yalnız bırakmamak için hemen Amedspor Passolig kartınızı çıkarın!Not: Amedspor Passolig Kartı olmayan taraftarlarımız maça giremeyecektir.” ifadesini kullanmıştı.

AMEDSPOR İSTANBULSPOR MAÇI TARİHİ NE ZAMAN?
Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmanın tarihi 19 Ağustos 2024 Pazartesi günü olurken maçın başlama saati ise 21.00 olarak duyuruldu.

İki takım arasında oynanan son beş maçın üçünden İstanbulspor galibiyet ile ayrılırken ikisinden Amedspor galip gelmeyi başardı.

Muhabir: Devrim AKTÜRK