Yeni Malatyaspor Amedspor maçının bilet fiyatları belli oldu Yeni Malatyaspor Amedspor maçının bilet fiyatları belli oldu

Geçtiğimiz hafta Diyarbakır Stadyumu’nda oynanan Amedspor-Boluspor karşılaşması 1-1’lik beraberlikle sonuçlanırken, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ise karşılaşma sırasında taraftarların yaptığı kötü tezahüratlar nedeniyle kulübe 84 bin lira ceza vermişti.

“BU PRATİĞİN TEKERRÜRÜ KABUL EDİLMEYECEKTİR”

Takımın ceza almaması için daha önce de uyarılarda bulunan Amedspor taraftar gruplarından Barikat, yeni bir paylaşım yaptı. Yaşanan durumun takıma zarar verdiğini açıklayan Barikat Taraftar Grubu, “Sevgili Amedspor Taraftarları; Amedspor tribünlerinde yıllardır verdiğimiz emeklerle küfür ve cinsiyetçilik sıfır noktasına yaklaşmıştı. Ancak son haftalarda küfür, cinsiyetçi söylemler ve holigan davranışlar maalesef ki hortlamış. Binlerce kişiyi cezalı duruma düşüren, takıma puan kaybettiren bu pratiğe net cevap vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Gerek münferit gerekse de grupsal bu pratiğin tekerrürü kabul edilmeyecektir.” ifadesi kullanıldı.
 

Muhabir: Devrim AKTÜRK