Amedspor, Boluspor hazırlıklarına başladı! Hedef galibiyet Amedspor, Boluspor hazırlıklarına başladı! Hedef galibiyet

Trendyol 1. Lig’in ikinci hafta maçlarında bugün saat 21.00’de Diyarbakır Stadyumu’nda İstanbulspor’u ağırlayacak olan Amedspor’da hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Karşılaşma öncesi iki takım da son hazırlıklarını gerçekleştirirken, karşılaşmayı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da izleyecek.

Amedspor Taraftarları-1

KARŞILAŞMA ÖNCESİ AMEDSPOR TARAFTARLARINDAN YOĞUN RAĞBET!
Passolig uygulamasıyla birlikte maç öncesi taraftarların yoğun rağbet gösterdiği Amedspor ile İstanbulspor karşılaşması öncesi futbol severleri sevindirecek bir haber geldi. Amedspor, resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Yoğun talep üzerine, daha önce taraftar gruplarımız için ayrılan Doğu Alt 132 ve 134 numaralı bloklar yeniden satışa açılmıştır. Biletlerinizi Passo uygulaması üzerinden alabilirsiniz. Not: Passolig üyeliği bulunan taraftarlarımız, Passolig kartı olmadan sadece Passo mobil uygulamasını kullanarak stadyuma giriş yapabilirler.” ifadesi kullanıldı.

Amedspor Taraftar-2

AMEDSPOR – İSTANBULSPOR MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?
Bu hafta sezonun ikinci maçına çıkacak olan Amedspor, Diyarbakır Stadyumu’nda İstanbulspor’u konul edecek. Amedspor ile İstanbulspor maçı yarın saat 21.00’de başlayacak. Karşılaşma ise beIN SPORTS MAX 1 - TRT Spor’da naklen yayınlanacak.

Aynı zamanda Amedspor ile İstanbulspor karşılaşmasını, bugün Diyarbakır'a gelen ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı olarak seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu da izleyecek.

Muhabir: Devrim AKTÜRK