Diyarbakır temsilcisi tarihinde ilk kez 1. Lig’de mücadele ederken, kulübün en skorer ismi de belli oldu. Peki, Amedspor’da sezon başından bu yana oynanan tüm maçlarda en fazla gol atan futbolcusu kim oldu?
İLK YABANCISI 1. GOLCÜSÜ!
Amedspor’un kulüp tarihindeki ilk yabancı futbolcusu olan ve taraftarın “Reşo” diyerek hitap ettiği Adama Traore, çıktığı maçlarda kaydettiği 6 golle kulübün bu sezon en golcü ismi oldu.
Traore bu sezon Amedspor’da 27 maça çıkarken, bu maçlarda 6 gol kaydedip 1 asist katkısında bulundu.
TRAORE’NİN EN SKORER OLDUĞU TAKIM
Adama Traore, kariyerinde birçok kulüpte forma terletirken, oynadığı kulüpler arasında en fazla gol attığı takım Amedspor oldu. Amedspor’a en yakın takım ise Monaco olurken, Traore Fransız ekibinde ise bir sezonda 3 gol kaydetmişti.