Malatya ekibinin yaşamış olduğu mali kriz ve transfer yasakları, kulübü bir buçuk yıldır ligden uzak tutarken halen krizler aşılmış durumda değil. Yeni Malatyaspor’un TFF seçimlerinden önce ligden çekilme başvurusunda bulunduğu ve olumlu yanıt aldığı öğrenilirken yeni yönetimin ise sahaya çıkmasını istediği ortaya çıkmıştı.

Amedspor - Boluspor maçı hangi kanalda? Amedspor - Boluspor maçı hangi kanalda?

Amedspor’un Rakibi Yeni Malatyaspor Stadyum Arıyor (1)

Ancak Malatya’nın yerel basınında yer alan haberlere göre, kulübün kadrosunda yeterli futbolcunun olmadığı, stadyum eksiklerinin giderilmediği gibi sebeplerle Pendikspor maçında kulübün sahaya çıkma imkanı olmadığı öğrenildi.

Amedspor’un Rakibi Yeni Malatyaspor Stadyum Arıyor (2)

TARAFTARLARDAN TEPKİ GELDİ!

Yeni Malatyaspor Derebeyleri Taraftar Derneği Başkanı Serdar Kaplan sosyal medya hesabından Kulüp Başkanını eleştirdi. Kaplan, “Hata, beceriksizlik bunlara eyvallah ama ihanete asla taviz olmaz. Malatyalıların yazılı olmayan kuralıdır. Gözümüzün içine baka baka Malatya’ya ve Malatya futboluna ihanet içerisinde olan Adil Gevrek’e kim destek veriyorsa oda aynı kefededir. Yeni Malatyaspor yönetiminde olan beyefendilerin ne kadar namuslu ve şerefli olduğunu hep kendilerinden dinledik. Şimdi o insanlardan bunu kanıtlamalarını ve Malatya’ya ihanet içerisinde olan Adil Gevrek’in yanında olmamalarını bekliyoruz” dedi.

Muhabir: Onurcan GÜLER