Amedspor’un rakipleri arasında yer alan Yeni Malatyaspor’un lige devam edip etmeyeceği merakla takip edilirken ligin başlamasına da az bir zaman kaldı. Kulüpler transfer çalışmalarını sürdürürken Yeni Malatyaspor ise yasak sebebi ile henüz lige hazır bir kadro kuramadı.

Amedspor’un Rakibi Yeni Malatyaspor Stadyum Arıyor (2)

Diyarbakır'da işler karışacak! Taraftarlar Amedspor mu diyecek Derbi mi? Diyarbakır'da işler karışacak! Taraftarlar Amedspor mu diyecek Derbi mi?

Kulübün stadyumunda da deprem sebebi ile hasar meydana gelirken Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bu konuda destek verip stadyumu yeni sezona yetiştirecekleri sözünü vermişti. Peki Yeni Malatyaspor bu sezona devam edebilecek mi? İşte yanıtı…

Amedspor’un Rakibi Yeni Malatyaspor Stadyum Arıyor (1)

ÇEKİLMEK İSTİYORDU

Yeni Malatyaspor’un TFF’ye çekilme başvurusunda bulunduğu geçtiğimiz günlerde öğrenilmişti. Ancak TFF’de yeni yönetimin bu kararı reddettiği öğrenilmişti. Bu karar sonrası Yeni Malatya Gazetesi’nin haberine göre, Malatya ekibinin ligdeki geleceği merakla beklenirken kulübün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bilgilendirmek amacı ile bir dosya hazırladığı öğrenildi.

Kaynak: Haber Merkezi