Fenerbahce Spor Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın ve kızı Gülşah Yıldırım Gordi'nin imzasını taklit ederek 765 bin liralık zimmete para tutan muhasebeci Murat E.'nin davasında mahkeme kararı verdi.

Sabah gazetesinin haberine göre, Murat E., "dolandırıcılık" ve "özel belgede sahtecilik" suçlarından 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ayrıca 1 milyon 295 bin liralık adli para cezasına hükmedildi. Mahkeme sanığın bir daha suç işlemeyeceği yönünde kanaat de oluşmadığını belirterek cezada indirime de gitmedi.

NE OLMUŞTU?
20 yıldan uzun süre boyunca Fenerbahçe'de başkanlık yaparak sarı-lacivertli takımın eski başkanı Aziz Yıldırım'ın denizcilik şirketinde çalışan Murat E., geçtiğimiz Temmuz ayında iş yerinden ayrıldı, bir daha da geri gelmedi. Bir anda ortadan kaybolan Murat E.'ye ne ailesi ne de iş yeri ulaşabildi. Murat.E'nin bir anda ortadan kaybolmasının sırrı ise hesap hareketleri incelenince ortaya çıktı.

Diyarbakır’da konut satacaklar için yeni bir dönem geliyor! Diyarbakır’da konut satacaklar için yeni bir dönem geliyor!

AZİZ YILDIRIM VE KIZININ İMZALARINI TAKLİT ETTİ
Murat. E'nin müşterilere yapması gereken ödemeleri eksik yaptığı geri kalan miktarı ise nakit olarak kendisi aldığı öğrenildi. Bununla birlikte Murat. E, Aziz Yıldırım ile kızı Gülşah Yıldırım Gordi’nin imzalarını taklit ederek bankalara sahte talimatlar yazdı. Murat. E böylece yüklü miktar parayı zimmetine geçirdi. Dolandırıcılık olayı anlaşılınca Murat E. işten çıkarıldı.
 

Kaynak: Haber Merkezi