Eski milletvekili ve oyuncu Barış Atay ve Bülent Emrah Parlak, “Sabotaj” tiyatro oyunu için Diyarbakır’a geliyor. 19 Aralık Perşembe günü saat: 20.00’de düzenlenmesi planlanan Sabotaj oyunu Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Diyarbakır’daki caminin duvarı tepki topladı! Diyarbakır’daki caminin duvarı tepki topladı!

90 Dakika sürecek sabotaj oyunu 2 Perde şeklinde sahnelenecek. Bilet fiyatları ise, 1. kategori 650 lira, ikinci kategori 550 lira ve üçüncü kategori ise 450 liradan satışa sunuldu.

İşte Sabotaj oyunu hakkındaki bilgi: “Ülkemiz ve dünyamızdaki yaşanan gelişmeleri, hayatımızın tam ortasına oturan, yaşarken şaşkınlığımızı gizleyemediğimiz ama hemen de alışıp sıradanlaştırdığımız durumları, değişen dünyada her şeyini, ulu orta, küçük bir telefon ekranından paylaşarak kendini ifade eden yeni insanı ve dertlerini, hayatın ta kendisini, bir de kendilerini, biraz politik gülmeceye hevesli, “çok ciddiyet”ten uzak, gevşekliğe de mesafeli olarak ele aldıkları konuları sabote etmeye geliyorlar.

Konusu: Herkesin her konu hakkında fikir sahibi olduğu, konu olabilecek ve konu olurken başka konuları da açabilen her konu konumuzdur. Konunuz konumuzdur.”

Muhabir: Fatih Suruç