Gazeteci Cüneyt Özdemir, youtube hesabından yayınladığı açıklamasında Diyarbakır ekibi Amedspor ve Kastamonuspor’un hafta sonu oynanan şampiyonluk mücadelesini yorumladı iki kulübe de övgüleri dizdi, Kastamonulu yöneticileri tebrik etti.

Amedspor’u Avrupa’da görmek istiyoruz! Amedspor’u Avrupa’da görmek istiyoruz!

TFF BERBAT YÖNETİLİYOR!

Özdemir, “TFF bildiğinizi gibi berbat yönetiliyor. Artık bu bir sır değil hepimiz biliyoruz, dünya biliyor ve de futbolda şiddet almış başını gidiyor. Özellikle bir futbol kulübü var ki batı illerine geldiğinde büyük sıkıntılarla karşı karşıya kalıyor. Amedspor, Diyarbakır’da TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk için oynayan bir takım. Hem Diyarbakırlı olduğu için hem de milliyetçi şehirlere gittiğinde olaylar yaşanıyor, sahadaki futbolcuları dövmeler mi dersiniz. En son Bursaspor maçında hatırlıyorum. Alıştık artık ancak gözden kaçan bir şey var ki iyi şeylerin de altını çizmek lazım. Bu hafta Kastamonu’ya gelip 4.500 kişilik bir statta çok da önemli bir çıkış maçı oynayana kadar. Kastamonu, milliyetçi damarı çok yüksek bir şehrimiz. Doğal olaraktan Amedspor gelince acaba Bursa’daki olaylar tekrar eder mi endişesi vardı. Fakat CHP’li Kastamonu Belediye Başkanı, Vali, Emniyet Müdürü süreci çok güzel yönetti ve bütün Türkiye’ye nasıl örnek olması gereken, bir kriz nasıl önlenir yönetimi yaptılar.”

Özdemir, videoda Kastamonu CHP’li Belediye Başkanının açıklamasını da ekleyerek, Belediye Başkanını tebrik ederek, “Ayrı gayri olmadan bir spor müsabakasının, Kastamonuspor için ve Amedspor içinde önemli olan bu maçı centilmen bir şekilde yönettikleri bu şehrin yöneticilerini tebrik ederim, bütün Türkiye’deki şehirlere umarım örnek olur” dedi.

İşte görüntüler:

Muhabir: Onurcan GÜLER