Etkinliğin açılışına Rektör Rektör Prof. Dr. Kamuran Eronat, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Aytaç Coşkun, Prof. Dr. Velat Şen, Prof. Dr. Siraç Özerdem, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Kulüp tanıtım stantlarını ziyaret ederek karşılıklı görüş alış verişinde bulunan Rektör Prof. Dr. Kamuran Eronat, tanıtım faaliyetlerinin amacı öğrencilerin bu kulüpler aracılığı ile kendilerini sosyal yönden geliştirebilme, üniversiteye uyum süreçlerini hızlandırma ve çeşitli organizasyonlarda görev alarak sosyalleşme imkanı bulması. Üniversite bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci kulüpleri, bu aktiviteler sayesinde, öğrencilerin ders dışı bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde bulunabilmeleri amacıyla bu buluşmayı gerçekleştirdik" dedi.

Dicle Üniversitesi’nde ilk kez açıldı: Kürtçe Bölümü’nde ilk ders heyecanı Dicle Üniversitesi’nde ilk kez açıldı: Kürtçe Bölümü’nde ilk ders heyecanı

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği “Kulüp Topluluk Tanıtım Günleri” Dicle Üniversitesi Genç Ofis bahçesinde üç gün boyunca devam edecek.

Kaynak: Haber Merkezi