Bismil’de dört adet gayrimenkul kiraya verilecek. Bismil’in Ambar Mahallesi sınırları içerisinde yer alan üç taşınmaz kiralanacak. Lice ilçesinde de Duru Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 102 ada 10 nolu parsel susuz tarla taşınmaz kiralanacak.

Üç yıl müddetle kiraya verilecek olan taşınmazların kiraları yıllık olarak ödenecek. Bunun yanı sıra geçici teminat miktarları, muhammen bedelleri, ihale tarih ve saatleri de açıklandı.

İHALE TARİHİ NE ZAMAN?

5 Kasım 2024 tarihinde sabah saat 10.00’da ihale gerçekleştirilecek. Ayrıca ihaleye ait şartname ve ekleri Tahsilât Servisine yatırılacak bin liralık makbuz karşılığında Emlak Şube Müdürlüğünden temin edilebilir.

İhaleye katılabilmek için isteklilerin hazırlayacakları dış zarflarını ihale tarih ve saatine kadar Büyükşehir Belediye Encümenine (İhale Komisyonuna) vermeleri gerekmektedir.

Diyarbakır Valiliği duyurdu! 4 ilçeye 5 işçi alınacak Diyarbakır Valiliği duyurdu! 4 ilçeye 5 işçi alınacak

GERÇEK KİŞİLERDEN İSTENİLEN BELGELER NELER?

1-Nüfus cüzdan sureti,

2-Nüfus kayıt örneği (İkametgah belgesi),

3-Geçici teminatı yatırdığına dair belge,

4-Temsil durumunda; noter tasdikli vekaletname ve vekalet edene ait imza beyannamesi

5-İhale Şartnamesi (İstekliler tarafından “Okudum” ve “Anladım” ibareleri yazılı ve imzalı Şartname teklif dosyasına konulacaktır.)

6-İhale dokümanı bedelinin ödendiğini gösteren makbuz,

7-Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığına Borcu olmadığına dair belge.(2024 yılına ait)

8-2886 sayılı D.İ.K. göre ihalelere katılmaktan yasaklı ve cezalı olmadığına dair beyan.

TÜZEL KİŞİLERDEN İSTENİLEN BELGELER NELERDİR?

1-Tüzel kişinin siciline kayıtlı bulunduğu idareden (Dernekler Müdürlüğünden, Ticaret veya Sanayi Odasından, Ticaret Sicili Müdürlüğünden, Vakıflar Bölge Müdürlüğünden, İdare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya ilgili makamdan) ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış, tüzel kişinin siciline kayıtlı olduğuna dair belge,

2-Şirketlerden; Noter tasdikli imza sirküsü,

3-Vakıflardan; ihaleye katılmak üzere yetkili organ tarafından alınmış kararın aslı veya noter tasdikli sureti ve ihaleye katılmak üzere yetkilendirilen kişinin noter tasdikli imza sirküsü,

4-Derneklerden; ihaleye katılmak üzere yetkilendirdiği kişiyi belirten karar defterinin ilgili sayfasının noter tasdikli sureti ve yetkilinin noter tasdikli imza beyannamesi,

5-Derneklerden; dernek tüzüğünün noter tasdikli sureti,

6-Geçici teminatı yatırdığına dair belge,

7-Temsil durumunda; Noter tasdikli vekaletname ve vekalet edene ait imza beyannamesi,

8-İhale Şartnamesi (İstekliler tarafından “Okudum” ve “Anladım” ibareleri yazılı ve imzalı Şartname teklif dosyasına konulacaktır.)

9-İhale dokümanı bedelinin ödendiğini gösteren makbuz,

10-Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığına Borcu olmadığına dair belge.(2024 yılına ait)

11-2886 sayılı D.İ.K. göre ihalelere katılmaktan yasaklı ve cezalı olmadığına dair beyan.

Kaynak: Haber Merkezi