Yenişehir ilçesi Benusen'de 7 Ağustos’ta düzenlenen ve Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun'un katıldığı Halk Buluşmasında yurttaşların dile getirdiği ulaşım sorunu için çözüm üretildi. Ulaşım Daire Başkanlığı, Benusen'den kent merkezine ulaşımlarını kolaylaştırmak amacıyla ücretsiz ring seferleri başlattı. 

GÜZERGAH
Bugün (12 Ağustos) başlayan seferler, gün boyunca birer saat aralıklarla devam edecek.  Bir araçla verilecek ring hizmetinin güzergahı, Dağkapı, Eskihal ve Benusen olarak belirlendi.

“İKİ HİZMETİ BİRLİKTE BAŞLATTIK”
Ring seferi nedeniyle Benusen’e giden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Reşat Bakan, burada yurttaşlarla sohbet etti, yapılacak hizmetler konusunda bilgilendirme yaptı. Mahalle Muhtarı Sadiye Sebat ve yurttaşlarla birlikte ring aracına binen Bakan, Benusen’de iki hizmeti her gün düzenli olarak yürütülecek şekilde başlattıklarını söyledi.

Salim Güran’ın Galip Ensarioğlu'nu ziyaret ettiği ortaya çıktı! Salim Güran’ın Galip Ensarioğlu'nu ziyaret ettiği ortaya çıktı!

DAĞKAPI VE BENUSEN ARASINDA ÜCRETSİZ HİZMET
Bakan, şöyle konuştu: “Benusen’de iki hizmeti birlikte başlatıyoruz. Hizmetlerimizden birisi ring seferi, diğeri ise Yenişehir Belediyesi ile birlikte temizlik çalışmasıdır. Bunları başlattık. Ring seferi her gün Dağkapı ve Benusen arasında ücretsiz hizmet verecek. Benusen semti her gün düzenli olarak temizlenecek ve kirlilik semtimizden kalkmış olacak.”

Kaynak: Bülten