Diyarbakır’da bir husumet daha barışla sonlandırıldı! Diyarbakır’da bir husumet daha barışla sonlandırıldı!

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakımda bir hastası bulunan vatandaş dert yandı, “Allah hakkımı bırakmasın” dedi.

VATANDAŞ DERTLİ ÇÖZÜM BEKLİYOR!

Bir vatandaş Mücadele ihbar hattına Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden dert yandı. Hasta yakını, “06.08.2024 tarihinden itibaren tam 6 gündür buradayım. Yoğun bakımda hastam var. İlçeden geldim. Altımda araç yok. Yoğun bakım katında oturacak bir yer yok, bekleme salonu yok... Ben de dahil tüm hasta yakınları dışarıda çimlerin ve bankaların üstünde sabahlıyoruz. Yoğun bakımda irtibat için kendi numaram var. 6 gündür sağda solda kaçar gibi telefonu şarj ediyorum. Oraya gidiyorum "burda şarj etmeyin yasak", diğer tarafa gidiyorum "yasak" ne yapsın kardeşim bu hasta yakınları.

Doktorlar ve hemşire/hemşir arkadaşlar hariç geri kalan tüm personelin tutum ve hizmetinden hiçbir şekilde memnun değilim... Öyle de bir tavırları var sanırsın hastaneyi üstüne yapmışlar. Beyefendiler/hanımefendiler hastane sahibi sanki. Allah hakkımı bırakmasın! Sözde bölgeye hitap eden bir hastane ama sözde...” diyerek yaşamış olduğu mağduriyetten dert yandı.

Muhabir: Onurcan GÜLER