Kurban Bayramı tatili dün mesai bitimiyle başladı. 9 günlük bayram tatilini fırsat bilenler çoktan bavullarını hazırladı. Her bayram ve her yaz ayında yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan Diyarbakır bu senede ziyaretçi akınına uğraması bekleniliyor. Diyarbakır bayram tatilinde en gözde şehirlerden birinde yer aldı.

Diyarbakır Ciğer Kebab Yemek

DİYARBAKIR’DA 24 TON CİĞER SATILARAK REKOR KIRILDI
Diyarbakır’da geçtiğimiz Ramazan Bayramı’nda yerli ve yabancı turistler Diyarbakır ciğerine adeta aşık olup bir rekora imza atmıştılar. Ramazan Bayramı’nda toplamda 24 ton ciğer tüketilerek rekor kırıldı. Bu senede yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan Diyarbakır’da ciğer tüketiminde rekor kırılacak mı merakla bekleniliyor. Geçtiğimiz bayram günü ciğer sırasının caddelere kadar taştığı görülmüştü. Peki Diyarbakır ciğeri ne kadar? Geçen bayrama göre ne kadar zam geldi mi?

Diyarbakır esnafı Kültür Yolu Festivali’ne ilişkin konuştu Diyarbakır esnafı Kültür Yolu Festivali’ne ilişkin konuştu

DİYARBAKIR CİĞERİNE BAYRAM ÖNCESİ OKKALI ZAM
Diyarbakır’da en çok sevilen lezzetlerden biri olan Diyarbakır ciğerine de zam geldi. Geçtiğimiz Ramazan Bayramı’nda porsiyon fiyatı 220 ile 250 arasında olan ciğer fiyatı şuanda 280 ile 320 lira arasında satılmaya başlandı.

Geçtiğimiz günlerde ciğer fiyatının artması ile birlikte vatandaşlar tepki göstermişti.

Muhabir: Abdullah AKYOL