Ersun Yanal'ın 3 aydır ailesini görmüyor dediği futbolcu kim? Ersun Yanal'ın 3 aydır ailesini görmüyor dediği futbolcu kim?

Mücadele’ye açıklamalar yapan Diyarbakır Stadyum Müdürü Serhat Çelik, yeni sezon öncesinde stadyumdaki çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Öte yandan Amedspor ise ligin ikinci haftası sahasında 19 Ağustos Pazartesi günü saat 21.00’da İstanbulspor’u konuk edecek.

Diyarbakır Stadyumu 1. Lig’e Hazırlanıyor

STADYUM ÇALIŞMALARINDAKİ GECİKMENİN SEBEBİ NE?

Çelik, Diyarbakır Stadyumu’nda yaşanan gecikmenin sebebini açıkladı. Çelik, “Koltuklar tamiratlar, pozisyon değişiklikler şuan Türk Telekom ve VAR sistemi için çalışmalar devam ediyor. Onlarda bu hafta içi biter stadyumun böylece bir eksiği kalmayacak dışarıdan.  Şuan bizlik bir durum söz konusu değil. Gecikme olmasının sebebi de Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinin geç olması. Passolig ve VAR ekiplerinde bir aksilik oldu. Ancak onlarda şuan çalışmalarına hummalı bir şekilde devam ediyor. Muhtemelen İstanbulspor maçına yetişeceğini düşünüyoruz” dedi.

Diyarbakır Stadyum

RAKİP TARAFTARLAR İÇİN AĞ ÖRÜLECEK!

Diyarbakır Stadyumu’nda rakip takım taraftarlarının bulunacağı yerlere ağ örülmesi içinde açıklamalar yapan Çelik, “Üst ligde olduğu için stadyumda rakip takım taraftarları içinde ağ örülecek taraftarların ayrılması için dışarıdan gelecek herhangi bir durumdan etkilenmesinler diye. Onu da bu hafta zaten arkadaşlar geldi. Stadyum demirbaşı olduğu için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yapıyor bu arada” dedi.

Çelik stadyum zemini içinse, “Stadyumun zemini yarın maç oynatacak olsak bile hazır durumda” dedi.

Muhabir: Onurcan GÜLER