Mesut Bakkal Bursaspor’a haciz gönderdi! İstediği miktar belli oldu Mesut Bakkal Bursaspor’a haciz gönderdi! İstediği miktar belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, bugün oynanacak Amedspor-İstanbulspor maçını bizatihi izlemek için dün öğleden sonra gelmesi üzerine Cemil Paşa Konağında özel bir yemek düzenlendi. Yemeğe katılanlar arasında ise dikkat çeken isimler de yer aldı. 

Diyarbakır’da Tarihi Fotoğraf! Amedspor

DİYARBAKIR’IN BÜTÜN BİLEŞENLERİ BİR MASADA TOPLANDI!
Amedspor'un dün (18 Ağustos) akşamki daveti üzerine gerçekleşen yemekte, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Diyarbakır Büyükşehir Eş Başkanları Serra Bucak ile Doğan Hatun, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya ve Amedspor Başkanı Aziz Elaldı aynı masada bir araya geldi.

Yemek masasındaki samimi görüntüler ve ikili diyaloglar ise objektiflerden kaçmadı.

DİYARBAKIR VALİSİ MURAT ZORLUOĞLU AMEDSPOR-İSTANBULSPOR MAÇINI İZLEYECEK Mİ?
Dün akşamki sıcak görüntülerden sonra pek çok kişi Vali Zorluoğlu’nun da tarihi maça tanıklık edip etmeyeceğini sorguluyor. Kulüpten edindiğimiz bilgilere göre, Amedspor yönetiminin Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu’nu Diyarbakır Stadyumu’nda gerçekleşecek olan İstanbulspor maçına davet ettikleri öğrenildi. Zorluoğlu’nun da onay verdiği davette, Zorluoğlu’nun da maçı izlemeye geleceği belirtildi.

AMEDSPOR – İSTANBULSPOR MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?
Bu hafta sezonun ikinci maçına çıkacak olan Amedspor, Diyarbakır Stadyumu’nda İstanbulspor’u konul edecek. Amedspor ile İstanbulspor maçı yarın saat 21.00’de başlayacak. Karşılaşma ise beIN SPORTS MAX 1 - TRT Spor’da naklen yayınlanacak.

Aynı zamanda Amedspor ile İstanbulspor karşılaşmasını, bugün (19 Ağustos) Diyarbakır'a gelen ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı olarak seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu da izleyecek.

Muhabir: Devrim AKTÜRK