Türkiye’nin en tehlikeli 5 mahallesinden biri Diyarbakır'da! Türkiye’nin en tehlikeli 5 mahallesinden biri Diyarbakır'da!

Kurumların faaliyetleri, hizmetleri ve projeleri hakkında detaylı bilgi almak için ziyaretlerine devam eden Vali Murat Zorluoğlu, yürütülen çalışmalar hakkında kapsamlı bir sunum dinledi. Toplantıda konuşan Vali Zorluoğlu, sosyal hizmetler alanındaki gelişmelerin Türkiye’nin kalkınma hedeflerine önemli katkılar sunduğunu belirtti.

Ziyareti esnasında Vali Zorluoğlu’nu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın Polat, müdür yardımcıları ve şube müdürleri karşıladı. Ziyarette Vali Murat Zorluoğlu’na Vali Yardımcısı Muhammet Özyüksel eşlik etti.

KADIN, ÇOCUK, YAŞLI, ENGELLİ, ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERE YÖNELİK PROJELER 
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Polat ile makamında bir süre sohbet eden Vali Zorluoğlu, ardından İl Müdürü Polat ve idari kadro ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya başkanlık eden Vali Zorluoğlu’na; kadın, çocuk, yaşlı, engelli, şehit yakınları ve gazilere yönelik yürütülen sosyal hizmet faaliyetleri, sosyal destek programları ve projeler hakkında detaylı bilgiler verildi.

Türkiye’de son yıllarda, sosyal devlet olma yolunda önemli mesafeler kat edildiğini belirten Vali Zorluoğlu, devletin vatandaşların refahını artırmak için çeşitli projeler ve reformlar hayata geçirdiğini ifade etti. “Devletimizin güçlü sosyal politikaları sayesinde vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” diyen Vali Zorluoğlu, toplumun her kesimine ulaşmayı hedefleyen bu çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

Sosyal hizmetler alanındaki gelişmelerin Türkiye’nin kalkınma hedeflerine önemli katkılar sunduğunu dile getiren Vali Zorluoğlu, “Birlik ve beraberlik içerisinde, toplumsal dayanışmayı güçlendirerek daha refah dolu bir toplum inşa etmeyi amaçlıyoruz” dedi. Bu anlamda Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün önemli bir görev ifa ettiğini söyleyen Vali Zorluoğlu, İl Müdürü Aydın Polat ve çalışma arkadaşlarına başarılar diledi.

Kaynak: Bülten