"Karımın fotoğrafını neden paylaştın" kavgasında kötü haber! "Karımın fotoğrafını neden paylaştın" kavgasında kötü haber!

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesine bağlı Şehitlik semtinde D.Y.(18) adlı bir erkeğin 13 yaşında çocuğu evlilik vaadiyle kandırarak kaçırdığı iddia edildi. Çocuğun annesi Nurcan Demir, karakola şikâyet etmesine rağmen adı geçen şahıslar hakkında bir işlem yapılmadığına öne sürerek, günlerdir kızından haber alamadığını da sözlerine ekledi.

10 GÜNDÜR ÇOCUĞUNDAN BİR HABER ALAMIYOR
Jınha’dan Medine Mamedoğlu’nun haberine göre, yaklaşık 10 gün önce Şehitlik semtinde yaşayan 18 yaşındaki D.Y. adlı erkek, 13 yaşındaki çocuğu kaçırarak, el koydu. Çocuğun ailesi kendi çabaları ile çocuğunu geri aldı. Çocuk devlet korumasına verildi. Çocuğun isteği üzerine aile daha sonra devlet yurdundan çocuğu aldı. Eve gelen çocuk tekrar D.Y. tarafından kaçırıldı. Çocuğun annesi olay sonrası karakola giderek suç duyurusunda bulundu. 
    
Karakolun, “Baskın yaptık ama bulamadık. Not aldık gördüğümüz yerde işlem uygulayacağız” sözlerini sarf ettiğini dile getiren anne Nurcan Demir, çocuğundan günlerdir haber alamadığını ve hayatından endişe duyduğunu söyledi. 

Kaynak: Jınha