TOKİ'den 25 ilde ucuz arsa satışı! Diyarbakır da listede TOKİ'den 25 ilde ucuz arsa satışı! Diyarbakır da listede

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 8 Eylül Pazar günü Hava tahminin yayınladı. Meteoroloji veirlerine göre Diyarbakır'da hava durumunun bugün parçalı bulutlu ve güneşli olacağı tahmin ediliyor. Diyarbakır için bugün sıcaklık 36 dereceye kadar çıkıyor. Hissedilen sıcaklık ise 35 derece civarında olması bekleniyor. Rüzgâr bugün genellikle orta şiddette olacak. Diyarbakır'ın bugünkü yağış ihtimali yüzde 5 seviyelerinde. Gündüz beklenen en yüksek sıcaklık 36 derece olarak tahmin edilirken, en düşük sıcaklığın ise 19 derece olarak gerçekleşmesi bekleniyor.

Anzele Çocuk Sıcaklık Yüzme

SICAKLAR ARTIYOR MU?
Diyarbakır'da yarınki hava durumu ise; sabah saatlerinde az bulutlu 24°C olması bekleniyor. Yarın gün ortasında havanın az bulutlu 37 derece, akşam saatlerinde parçalı bulutlu 35 derece, gece az bulutlu 28 derece olacağı tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR’DA SICAKLAR GERİ Mİ GELİYOR?
Sıcakların bu yıl erken başladığı Diyarbakır’da yaşayanlar, Eylül ayının gelmesiyle birlikte sıcakların düşeceği umuduna girerken, Meteoroloji, sıcakların önmzdeki hafta artacağını bilgisin verdi. 

Meteoroloji verilerine göre ise, önümüzdeki hafta ise Diyarbakır'da en yüksek sıcaklığının 40 derece, en düşük sıcaklığın ise 19 derece olması bekleniyor.

İşte Diyarbakır'da 7 günlük hava durumu: 

9 Eyül Salı: 38 derece
10 Eyl Salı: 38 derece
11 Eyl Çarşamba: 40 derece
12 Eylül Perşembe: 37 derece
13 Eylül Cuma: 37 derece
14 Eyl Cumartesi: 39 derece
15 Eyül Pazar: 39 derece
 

Kaynak: Haber Merkezi